Verdiepende gesprekken over Boemerangbeleid. Steeds vanuit een nét ander perspectief.

Kustaw Bessems

Hoe kan Nederland beter worden bestuurd? Daarover praat ik met Kustaw Bessems, die daar de fantastische podcastreeks Stuurloos over maakt. En dit vanuit - hoe toepasselijk - een oude archiefruimte bij de krant.

Egge van der Poel

Egge is expert op het gebied van Big Data in de gezondheidszorg. Hij is gepromoveerd in de experimentele deeltjesfysica. We hebben een boeiend gesprek over de 'Stip op de horizon' in de (jeugd)zorg en waarom die nooit dichterbij lijkt te komen.

Mascha Struijk

Mascha is een bekend gezicht in de jeugdzorg. Ze staat in dagelijks contact met vele professionals. Samen gaan we dan ook in gesprek over de mogelijke implicaties van het onderzoek voor professionals.

Jos van der Lans

In deze podcast ga ik in gesprek met jeugdzorgkenner, cultuurpsycholoog en journalist/publicist Jos van der Lans. We bespreken de waarde van de geschiedenis bij het maken van beleidsmatige toekomstplannen.

Adri van Montfoort


Adri heeft ruim 40 jaar ervaring in de jeugdzorg en is werkzaam als  adviseur, onderzoeker en als raadsheer-plaatsvervanger bij de Familiekamer van het Gerechtshof in Den Haag. 
We bespreken het heden in relatie tot het verleden.

Rene Peters


In deze podcast, opgenomen in het parlementsgebouw op 23 november 2022, ga ik in gesprek met CDA Tweede Kamerlid Rene Peters. 
We bespreken de actuele situatie in de jeugdzorg in het licht van Boemerangbeleid.