Podcasts over Boemerangbeleid

Annette Van Soest

Met Annette Van Soest van Follow the Money praat ik over de onderhoudsgeschiedenis van de jeugdzorg. Hoelang sleutelen we al aan het voertuig?

Kustaw Bessems

Hoe kan Nederland beter worden bestuurd? Daarover praat ik met Kustaw Bessems, die daar de fantastische podcastreeks Stuurloos over maakt.

Egge van der Poel

Egge is expert op het gebied van Big Data in de gezondheidszorg.  We praten over de 'Stip op de horizon' in de (jeugd)zorg en waarom die niet dichterbij komt.

Mascha Struijk

Mascha is een bekend gezicht in de jeugdzorg. Ze staat in contact met veel professionals. We bespreken de bevindingen vanuit dit perspectief. 

Jos van der Lans

Met jeugdzorgkenner, cultuurpsycholoog en journalist/publicist Jos van der Lans bespreek ik de waarde van de geschiedenis bij het maken van beleid.

Adri van Montfoort


Adri werkt als adviseur, onderzoeker en als raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof in Den Haag. We bespreken actualiteiten relatie tot het verleden.

Rene Peters


In deze podcast ga ik in gesprek met CDA Tweede Kamerlid Rene Peters. We bespreken de actuele situatie in de jeugdzorg in het licht van Boemerangbeleid.