Pedagogisch bevlogen en geboeid door bestuur

Mijn expertise ligt op het terrein van kinderopvang, onderwijs en jeugdhulp vernieuwing. Ook heb ik een passie voor opvoeding en openbaar bestuur!

Ik heb een achtergrond als maatschappelijk werker en (ortho) pedagoog. Verwondering over de kloof die er tussen bestuur, beleid en praktijk kan ontstaan heeft mij in 2016 aangezet tot het ondernemen van een PhD onderzoek aan de faculteit Bestuurskunde van de Vrije Universiteit.

Op dit moment bevind ik mij in de afrondende fase van mijn promotieonderzoek. Hiermee verbind ik Pedagogische inhoud aan Openbaar bestuur.


Triade Vitree is mijn huis naast thuis. Ik werk er met overgave als aanjager van vernieuwing. Mijn toegevoegde waarde is mijn strategische verbeeldingskracht en aanpakkersmentaliteit.


Mijn bestuurskundige promotieonderzoek onderneem ik vanuit de ZonMW Academische Werkplaats Transformatie Jeugdhulp: Samen op School


Radio

Iedere woensdag ochtend bespreek ik bij Omroep Flevoland actualiteiten rondom School & Opvoeding. 
In de (visual) radio studio praat ik ouders, leerkrachten en natuurlijk ook alle andere luisteraars bij en geef ik achtergronden bij het nieuws.

Redactielid 

Onderwijs Jeugdhulp Actueel

Als meewerkend redactielid lever ik een bijdrage aan de totstandkoming van het
vaktijdschrift Onderwijs Jeugdhulp Actueel. Dit blad voor onderwijs, gemeenten en zorgaanbieders informeert met nieuws, achtergronden, opinie artikelen en interviews.